Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Lindevangskolen logo
Mobil menu

Lindevangskolens litteraturfestival 2024

Litteraturfestivalens maskot Lange Peter Madsen, var på plads i aulaen inden hele skolen kom til morgensamling og åbning af festivalen. 
 

Lange Peter madsenMorgensamling og start på Lindevangskolens litteraturfestival

 

I løbet af dagen besøgte Cecilie Eken 0. og 1. årgang der har læst og i denne uge arbejder med densmukke billedbog "Omnias hus" - stedet hvor der er hjerterum og plads til alle.

Cecilie Eken på besøg


Ditte Wiese talte med 9. årgang om sit forfatterskab, den dragende roman "Og så drukner jeg" og kortromanen "Vild", der for et par uger siden blev kåret til årets ungdomsroman blandt lånere og læsere fra Københavns  Børnebiblioteker. 
Ditte Wiese

Mette Vedsø og 2. årgang tale om skilsmisse, behovet for nogle gange at står fast og gode pigsko. Billedbogen "En pige med pigsko" er en rørende og eventyrlig oplevelse. 

Mette Vedsø


Zakiya Ajmi og 7. og 8. årgang talte om tektoniske plaer, et fundament i opbrud og styrken i at starte på kapitel to. Den formidable ungsomsroman "Vulkan" efterlader tanker og spor efter endt læsning.

Zakiya Ajmi

Anne Sofie Hammer, 3. og 4. årgang lukkede ballet for årets litteraturfestival på Lindevangskolen. 
Endnu en dejlig dag med gode snakke om moderne børne- og ungdosmslitteratur - i dag om den vildt sjove serie MIG og MILLE, som børnene har læste og arbejde med. 

Anne Sofie Hammer

Dagen sluttede på bedste vis med fernisering, hvor hele skolen summede af levende litteratur og rørende udstillinger.
Tusind tak de bedste kollegaer, byens bedste børn, skolens ledelse, der prioriterer elevernes læseglæde og  et helt fantastisk forfatterhold. 

Fernisering

 

Udpluk fra ferninsering

 

Udpluk fra ferniseringenUdpluk fra ferniseringen

 

Udpluk fra fernisering